Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Луцьк не залишиться без Бандерштату

Приходьте- не пожалкуєте!

Фото зі сторінки фейсбук Бандерштату.

Луцьк не залишиться без Бандерштату

У луцькому парку можна буде послухати гутірки та улюблених виконавців онлайн

«Тож для всіх, хто хоче проникнутись атмосферою фестивалю в Луцьку, маємо чудову новину: запрошуємо на спільний перегляд онлайн-програми», пишуть організатори на своїй сторінці у фейсбуці. - 8 та 9 серпня на території Луцька Венеція ми у співпраці із Луцькою міською радою облаштуємо осердя Бандерштату, де ви разом зі своїми друзями зможете слухати гутірки та в компанії підспівувати улюблені музичні хіти.

Все, що для цього треба, – зареєструватися в гугл-формі та зробити лінк в першому коментарі під публікацією.

Все, що для цього треба, – зареєструватися в гугл-формі та зробити лінк в першому коментарі під публікацією. Нам треба знати, на яку кількість людей розраховувати, щоб зробити перегляд максимально безпечним, з дотриманням усіх санітарних норм. Вхід вільний!

Приходьте! Ми не бачились вже цілий рік та дуже скучили!

Реклама Google

Нагадаємо, що «Бандерштат» — всеукраїнський «фестиваль українського духу», що проводиться щоліта на Волині, у місті Луцьку та околицях. Він є арт-візитівкою цього краю. Вперше проведений 2007 року й відтоді став щорічним. Фестиваль триває 3 дні, на  якому відбуваються виступи українських гуртів, які представляють всі стилі та напрямки сучасної української альтернативної музики. Також відбувається проведення майстер-класів різного спрямування, котрі пропагують проукраїнський стиль мислення, українську мову, культуру, життєву активність тощо. Цьогоріч він проходитиме в онлайн-форматі.

Telegram Channel