Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
У Рівному 19-річний парубок приробив ноги чужому електровелосипеду

Волинь-нова

У Рівному 19-річний парубок приробив ноги чужому електровелосипеду

Попри юний вік, зловмисник вже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців

Повідомлення про крадіжку двоколісного в обласному центрі надійшло до поліції вчора, третього серпня, 0 14:15. Рівнянин залишив його біля входу у магазин на вулиці Соборній, проте за кілька хвилин велосипед зник, повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Поліцейські Рівненського відділу оперативно встановили зловмисника, яким виявився 19-річний житель Рівненського району. Щоб лишитись непоміченим, на вулиці Парковій він заховав двоколісний і чекав сутінків. 

Щоб лишитись непоміченим, на вулиці Парковій він заховав двоколісний і чекав сутінків. 

У рамках кримінального провадження, розпочатого за фактом крадіжки за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України, електровелосипед вилучили. Вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру.  Поліцейські перевіряють його також на причетність до вчинення інших кримінальних правопорушень, адже раніше він неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців.  

Поліцейські звертають до громадян бути обачними, коли необхідно залишити двоколісний тимчасово без нагляду: використовуйте велозамки, зокрема ті, що блокують колеса. За необхідності залишайте велосипед у спеціально облаштованих місцях, які добре проглядаються або потрапляють у зону дії камери спостереження. 

Заходів безпеки повинні вживати і власники велосипедів, які зберігають свій двоколісний «транспорт» у під’їздах. Користуйтесь підвалами, підсобними приміщеннями, комірчинами, але навіть там надійно фіксуйте колесо до рами — це ускладнить дії зловмисників та збільшить шанси на збереження вашого майна! 

Telegram Channel