Курси НБУ $ 39.30 € 42.31
На Волині сільська рада виділила з власного бюджету для освітлення чотирьох сіл до півмільйона гривень

Освітлення проведене у всіх селах на центральних вулицях, а у Конищі та Проході ще й на асфальтованих ділянках доріг.

Фото ілюстративне.

На Волині сільська рада виділила з власного бюджету для освітлення чотирьох сіл до півмільйона гривень

На території Прохідської сільської ради, що на Ратнівщині, чотири села: Прохід, Конище, Комарове і Старостине, усіх їх освітлюватиме більше ста ліхтарів

У селі Старостине нещодавно засвітилась центральна вулиця, засяяли нічні ліхтарі, яких встановили 9 штук, а у намірах – ще 6, під час другої черги освітлення села. Роботи провело Ратнівське райагропроменерго, керівник якого Валентин Токарський, і як говорить сільський голова Олександр Гресик, зроблено якісно і не дорого на теперішні ціни.

У селі Старостине нещодавно засвітилась центральна вулиця, засяяли нічні ліхтарі, яких встановили 9 штук, а у намірах – ще 6, під час другої черги освітлення села.

Реклама Google

Насамперед, у 2016 році, засвітилась вулиця у Проході, де нині у вечірній час сяє 45 ліхтарів. У Конищі освітлення зроблене наступного року, у 2017, - нині там встановлено 21 ліхтар. Комарове освітлене минулого року - встановлено 20 ліхтарів. Освітлення проведене у всіх селах на центральних вулицях, а у Конищі та Проході ще й на асфальтованих ділянках доріг. Гроші на освітлення села Конище у 2017 році надійшли з районного бюджету у сумі 50 тисяч гривень. А сільська рада винайшла у власному бюджеті на освітлення сіл до півмільйона гривень!

Валентина БОРЗОВЕЦЬ.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel