Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Волинянин, який побив поліцейських, 8 років переховувався в Польщі

Далі – слово за судом.

Фото Pixabay.

Волинянин, який побив поліцейських, 8 років переховувався в Польщі

Прокурори Іваничівського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури скерували до суду обвинувальний акт щодо громадянина, який з 2012 року перебував у розшуку

Ще у грудні 2011 року 35-річний житель селища Іваничі під час затримання за вчинення адміністративних правопорушень і доставки в медичний заклад для проведення освідування на стан алкогольного сп’яніння вчинив опір працівникам міліції та заподіяв їм тілесні ушкодження (одному навіть зламав ніс).

Чоловік визнав свою винуватість в опорі працівникам правоохоронного органу та умисному заподіянні їм тілесних ушкоджень.

Реклама Google
 

Аби уникнути відповідальності за скоєне, волинянин на початку 2012 року виїхав до Республіки Польща та перебував в розшуку до моменту його затримання 06 липня 2020 року прикордонниками при спробі в’їзду на територію України.

Чоловік визнав свою винуватість в опорі працівникам правоохоронного органу та умисному заподіянні їм тілесних ушкоджень (ч.2 ст.342, ч.2 ст.345 КК України, покарання – до 5 років позбавлення волі).

Джерело: Пресслужба прокуратури Волинської області.
Telegram Channel