Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
9-річний син урятував свого батька, який ледве не втонув

Каже: просто знав, що він єдиний міг допомогти.

Фото ілюстративне.

9-річний син урятував свого батька, який ледве не втонув

Асай Вільямс із Пенсаколи, що в американському штаті Флорида, врятував свого батька Джоша, який під час плавання раптом пошкодив шию і не зміг самостійно втриматися на воді

Про це розповідає місцеве видання Pensacola News Journal, пише Громадське.

За словами хлопця, він одразу зрозумів, що його батько в біді, коли той пірнув і через кілька секунд не виринув. «Я тільки пам’ятаю, що він сказав, що зламав шию і що був наляканий. У мене в голові було мало часу», — пригадує Асай.

Хлопець ніколи професійно не займався плаванням і не проходив курсів із надання першої допомоги на воді. Каже: просто знав, що він єдиний міг допомогти батькові. Асай тримав його на плаву, не даючи йому втонути, і повільно підштовхував до берега, де була його мати Одрі.

Каже: просто знав, що він єдиний міг допомогти.

«Асай перевернув його, бо Джош був на животі. І казав, що не міг ворухнутися», — пригадує Одрі Вільямс. Поки її чоловік із сином плавали, вона з однорічною донькою була на березі. А перевернути Джоша Асаю було не так просто: різниця між ними складає близько 45 кілограмів.

На березі інші відвідувачі пляжу допомогли Асаю витягти батька на берег. Джоша пізніше забрали в лікарню з переломом шиї, де йому зробили операцію. Лікарі кажуть, що життю чоловіка нічого не загрожує, але поки він ще не може відчувати своїх рук і ніг. За словами Одрі, він уже може самостійно сидіти на стільці.

Telegram Channel