Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Сторінку зламали»: володимир-волинський священник стверджує, що не вітав Путіна

Настоятель каже, що загальні вітання були для всіх Володимирів.

Фото з архіву Олексія Шарана.

«Сторінку зламали»: володимир-волинський священник стверджує, що не вітав Путіна

Скандал у Володимир-Волинській єпархії УПЦ (МП) вийшов на новий рівень

Священника Олексія Шарана, який «помилково» привітав із днем ангела російського президента Володимира Путіна, внесли до переліку «ворогів» на сайті «Миротворець». Це так званий центр досліджень ознак злочинів проти національної безпеки України, світу, безпеки людства та міжнародного правопорядку.

Напередодні ЗМІ повідомляли про те, що на двері храму, настоятелем якого є Шаран, розгнівані селяни повісили замок.

Журналісти звернулися за коментарем до отця Олексія Шарана, аби дізнатися, як його коментар опинився під дописом-привітанням президента країни-агресора, пише Конкурент.

— Ви потрапили на сайт «Миротворець». Ви знаєте?

— У засобах масової інформації бачив

— Як це взагалі сталося? 

— Як сталося? Сталося так, як я починав писати у своєму спростуванні. Дійсно, я вітав всіх іменинників Володимирів із Днем ангела – день пам’яті святого Великого рівноапостольного князя Володимира. Вітав друзів – тих, хто носить його ім’я. Потім, звідки не взялося, за декілька днів появилася стаття, що нібито я вітав Путіна. Хоча я ніколи не вітав Путіна ніякого.

Я кажу, що я Путіна не вітав. Хто це зробив? Чи зламав сторінку мою – я не знаю. Тільки можу догадуватись.

— Це було в коментарях до допису. Там було Ваше привітання. 

— Я кажу, що я Путіна не вітав. Хто це зробив? Чи зламав сторінку мою – я не знаю. Тільки можу догадуватись. Я сидів, аналізував, згадував, як це було. Де я вітав – це було конкретно з моєї сторінки. Я, такий-то, вітаю такого-то. Там персональні лиця були – знайомі, друзі, куми – то я їх вітав персонально. Потім загальні вітання були для всіх Володимирів.

Реклама Google

Як воно з’явилося там під чиїмсь дописом – я не знаю. Складається враження, що хтось зламав сторінку, і хтось старався написати, щоб мене скомпрометувати.

Telegram Channel