Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
За кермом легковика, який в'їхав на могилки, була дружина волинського лісівника, – адвокат (Відео)

Адвокат стверджує, що лісівник чинить тиск на свідків.

Фото ІА «ВолиньPost».

За кермом легковика, який в'їхав на могилки, була дружина волинського лісівника, – адвокат (Відео)

Адвокат просить відгукнутися очевидців автопригоди

Стали відомі деталі ДТП, яка трапилась 31 липня у селі Згорани Любомльського району.

Про них пише у фейсбуці адвокат Віталій Жуковський.

Нагадаємо, тоді внаслідок автопригоди «Мерседес» злетів з дороги і перекинувся на дах. А «Ніссан» білого кольору влетів у ворота кладовища і заїхав на могилу.

Адвокат стверджує, що автомобіль «Ніссан» «виїхав на зустрічну смугу (ймовірно, з причин неуважності), в результаті чого лівою передньою частиною здійснив зіткнення з лівою задньою частиною автомобіля «Мерседес», що рухався назустріч, від чого останній декілька разів перевернувся, а «Ніссан» вїхав у цвинтар».

За словами Жуковського, водієм «Ніссана» була Юлія Туревич, дружина діючого директора Любомльського ЛГ Володимира Туревича, відомого раніше зі скандалом браконьєрства.

«Оскільки стало відомо, що директор Любомльського ЛГ здійснює тиск на очевидців ДТП та вчиняє спроби тиску на слідство, прохання до тих, кому що-небудь відомо повідомити в приватні повідомлення».

«Оскільки стало відомо, що директор Любомльського ЛГ здійснює тиск на очевидців ДТП та вчиняє спроби тиску на слідство, прохання до тих, кому що-небудь відомо повідомити в приватні повідомлення. Цікавлять як фото і відео з місця події, так і відомості про спробу втечи винного водія з місця ДТП», – звертається до небайдужих адвокат.

Він же опублікував відео з реєстратора іншого авто, що було припарковане на лівому узбіччі:

Telegram Channel