Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Львівській області водій тричі переїхав дівчинку, яка каталася на самокаті (Відео 21+)

Невже він нічого не бачив, не чув і не відчував?

Фото Нацполіції.

У Львівській області водій тричі переїхав дівчинку, яка каталася на самокаті (Відео 21+)

Міг переїхати її вчетверте, якби люди не спинили

У місті Дрогобичі Львівської області сталася жахлива ДТП з маленькою дівчинкою. Водій збив, а потім тричі переїхав 4-річну дитину, яка каталася на самокаті. Про це пише РБК-Україна.

Кадри, на які не можна дивитися без сліз, з'явилися в розпорядженні Varta1. Відео записала камера спостереження автомийки, біля якої сталася трагедія.

На відео видно, як авто здає назад, здійснюючи наїзд на ногу дівчинки заднім колесом. Дитина падає, і тоді переднє колесо проїжджає по тулубу дівчинки (в тому числі і по голові). Потім водій розвертається і другим переднім колесом ще раз проїжджає по ногах дівчинки, яка вже без свідомості.

Реклама Google

Притім водій і не планував зупинятися. Якби не люди, що підбігли до машини, він би наїхав на дівчинку і в четвертий раз, так і не помітивши, що щось не так.

Притім водій і не планував зупинятися. Якби не люди, що підбігли до машини, він би наїхав на дівчинку і в четвертий раз, так і не помітивши, що щось не так.

Страшна аварія трапилася в четвер, 6 серпня, о 18:20 на вулиці Стрийській в Дрогобичі неподалік від автомийки. Водієм авто «Фольксваген Гольф» виявився 19-річний житель Самбора.

Дитину з численними травмами госпіталізували. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці з'ясовують обставини події.

 

Telegram Channel