Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
«Не хочемо, щоб під вікнами був балаган і справляли нужди», – лучани проти кафе в їхньому домі

Проти - абсолютно всі.

Фото Суспільне.Волинь.

«Не хочемо, щоб під вікнами був балаган і справляли нужди», – лучани проти кафе в їхньому домі

Жителі 5-поверхівки на Кравчука, 15 виступили проти облаштування кафе на першому поверсі

Мешканка будинку Наталія Єкименко розповіла, що приїхали невідомі, які хотіли спиляти паркан біля будинку. Сусіди їм завадили, пише Суспільне.

«Вони звинувачують нас в тому, що ми не дали їм доступу до квартири. З під’їзду є вхід в квартиру і власне їхня власність – в межах квартири. Далі – це спільна власність, на користування якою вони дозволу не мають», - говорить жінка.

Територія – приватизована, погодження з рештою співвласників власник 23-ї квартири не має, каже голова ОСББ.

Проти - абсолютно всі. 

«Проти - абсолютно всі. Не хочуть, щоб під вікнами був балаган і справляли нужди. Тут «Кваска» вистачає, хоч він трохи далі», - каже Віталій Гомон.

Олександр Лавренчук, представник власника 23-ї квартири, розповів, що проєкт реконструкції передбачає облаштування тут торговельно-офісного приміщення. Кафе, з його слів, не буде.

«Мені, як представнику власника, не дали можливості дійти до своєї власності. От і весь конфлікт. В мене є проєкт реконструкції, погоджений усіма міськими службами і міськими», - каже Олександр Лавренчук.

Інформацію про погодження реконструкції квартири з міською радою заступник керівника відділу державного архітектурно-будівельного контролю Луцька Сергій Літвицький спростував.

«На реконструкцію квартири під будь-яку комерційну діяльність відділ Луцької міської ради дозвільних документів не реєстрував і не надавав», - розповів чиновник.

Telegram Channel