Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
П'яний на позашляховику розтрощив клумби на Алеї Героїв Небесної сотні у Києві (Фото, відео)

Думав, утече. Але копи затримали порушника вже за 30 хвилин.

Фото патрульної поліції Києва.

П'яний на позашляховику розтрощив клумби на Алеї Героїв Небесної сотні у Києві (Фото, відео)

Він ще й чинив непокору працівникам патрульної поліції

У вівторок, 11 серпня, на світанку нетверезий водій на Lexus вчинив ДТП на Алеї Героїв Небесної сотні у Києві — позносив клумби, а потім, наче нічого й не було, поїхав з місця ДТП.

Про це пише на своїй сторінці у фейсбуці Олексій Білошицький, перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України.

 Винуватця автопригоди патрульні виявили й притягнули до відповідальності вже за 30 хвилин після події.

«Щойно до патрульної поліції надійшло повідомлення про скоєння ДТП, ми одразу взялися за пошуки порушника. Камери, які слідкують за безпекою міста, допомогли встановити місцеперебування авто Lexus – вулиця Інститутська, де його й зупинили патрульні», – розповідає Білошицький.

У водія були явні ознаки алкогольного сп'яніння.

Реклама Google

«Агресія, хамство, нецензурні висловлювання на патрульних й невиконання законних вимог поліцейських ніяк не допомагали водієві владнати ситуацію, хоч як він не старався».

«Агресія, хамство, нецензурні висловлювання на патрульних й невиконання законних вимог поліцейських ніяк не допомагали водієві владнати ситуацію, хоч як він не старався», – продовжує розповідь керівник патрульних.

Водія неодноразово попередили, що в разі невиконання законної вимоги працівника поліції, він буде затриманий. Однак попередження не подіяли. Порушника скрутили і закували в кайданки.

За вчинені правопорушення на чоловіка склали адмінматеріали за ст. 185 (Злісна непокора працівникам поліції), ст. 173 (Дрібне хуліганство), ст. 130 (Керування у стані сп'яніння), ст. 124 (Вчинення ДТП) та ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) КУпАП. Автомобіль евакуювали на штрафмайданчик.

«Ми свою справу зробили. Далі за свої дії порушник буде відповідати перед судом», – повідомляє Білошицький.

Він також розмістив відео, як все відбувалося.

Telegram Channel