Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Як у Ковелі функціонуватимуть дитсадки з 1 вересня

Фото kovelrada.gov.ua.

Як у Ковелі функціонуватимуть дитсадки з 1 вересня

Діяльність дошкільних закладів залежатиме від епідситуації

Організація діяльності закладів дошкільної освіти Ковеля з 1 вересня залежатиме від епідемічної ситуації. Вони запрацюють у звичайному режимі за відповідним рішенням регіональні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, інформує Ковельська міська рада.

За сприяння міської влади дитсадки забезпечують антисептиками, милом рідким, дезінфікуючими засобами, масками, рукавичками медичними, серветками паперовими та вологими, термометрами.

У 2020-2021 навчальному році планується відкрити 22 групи раннього віку, які будуть відвідувати близько 450 вихованців. 

Усі працівники закладів обізнані із особливостями та вимогами дотримання гігієнічних правил, соціальної дистанції у приміщенні та на території з метою виконання профілактичних і протиепідемічних заходів відповідно до рекомендацій Головного державного санітарного лікаря України та Міністерства освіти і науки України.

Реклама Google
 

Для забезпечення соціальної дистанції ігрові кімнати будуть розділені на осередки діяльності, які відображають освітні потреби й інтереси дітей дошкільного віку. Тут вихованці працюватимуть у парах, малих групах, а також індивідуально, уникаючи скупчення.

Заклади дошкільної освіти Ковеля у серпні розпочали набір дітей у новостворені групи. У 2020-2021 навчальному році планується відкрити 22 групи раннього віку, які будуть відвідувати близько 450 вихованців.

Педагогічні колективи закладів дошкільної освіти міста при необхідності готові забезпечити ефективний освітній процес і в дистанційному режимі: за допомогою спілкування та викладання матеріалу на платформах Google Classroom, ZOOM тощо, розміщення відеозанять, що в онлайн режимі проводитиме вихователь на сайті ЗДО. Педагоги працюють над опануванням застосування можливостей мобільних додатків Messenger, Viber, Facebook.

Telegram Channel