Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Винесли вирок батькам, які знімали чотирирічну дочку в порно

У голові не вкладається!

Фото Pixabay.

Винесли вирок батькам, які знімали чотирирічну дочку в порно

Справа налічувала 63 епізоди злочинної діяльності

Суд у Кривому Розі оголосив вирок чоловікові і жінці, які використовували свою чотирирічну доньку для створення порно, інформує segodnya.ua.

Про це повідомили на офіційному сайті обласного управління Нацполіції.

Чоловік, якому на момент затримання було 29 років, і його 30-річна дружина знімали статеві акти з дочкою і продавали відео «клієнтам» за криптовалюту.

«Колегія суддів Жовтневого районного суду міста Кривого Рогу визнала чоловіка і жінку винними в скоєнні злочинів, передбачених п'ятьма статтями Кримінального кодексу ... Суд призначив кожному з них 12 років і шість місяців позбавлення волі», – йдеться у повідомленні.

Також стало відомо, що серед статей, які інкримінували підсудним, були: «торгівля людьми», «зґвалтування», «сексуальне насильство», «розбещення неповнолітніх», а також «виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів».

У поліції нагадали, що подружжя викрили в червні 2018 року. Підозрюваними виявилися вихідці з Кавказу – чоловік, якому на момент затримання було 29 років, і його 30-річна дружина. Вони знімали статеві акти з дочкою і продавали відео «клієнтам» за криптовалюту.

Для розсилки «пропозицій» фігуранти використовували месенджер, а також влаштовували платні онлайн-трансляції.

Під час обшуку в квартирі, яку тоді в Кривому Розі орендувала сім'я, поліція вилучила мобільні телефони, комп'ютерну і відеотехніку, яку використовували для створення і поширення порнографії, а також власне «фільми». 

Telegram Channel