Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
На Старовижівщині на коронавірус захворів мешканець притулку для старих

Нині хворий з притулку перебуває на стаціонарному лікуванні в м. Ковель.

Фото pixabay.com.

На Старовижівщині на коронавірус захворів мешканець притулку для старих

Впродовж останніх днів в районі було виявлено 5 нових випадків захворювання

Сьогодні через нові випадки інфікування COVID-19 голова райдержадміністрації Максим Приймачук скликав позачергове засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС, інформує Старовижівська РДА.

Як зазначив завідувач районного лабораторного відділення Михайло Дяченко, впродовж останніх днів в районі було виявлено 5 нових випадків захворювання на коронавірус. Один з них, і це найтривожніше, діагностовано у підопічного відділення стаціонарного догляду для постійного проживання с. Кримне. Нині він перебуває на стаціонарному лікуванні в м. Ковель. 

Захворювання діагностовано у підопічного відділення стаціонарного догляду для постійного проживання с. Кримне. Нині він перебуває на стаціонарному лікуванні в м. Ковель.  

Оскільки вік мешканців відділення поважний, існує потенційна загроза для їхнього життя. Наразі у відділенні 11 мешканців та 10 осіб обслуговуючого персоналу. Всім їм, як контактним особам, зроблено  ПЛР-тест, проведено дезінфекцію приміщення.

Реклама Google
 

Аби не допустити спалаху недуги рекомендувано місцевій комісії з питань ТЕБ та НС прийняти рішення про переведення відділення стаціонарного догляду для постійного проживання с.Кримне на карантинний режим роботи та призупинити роботу закладів громадського харчування, розважальних закладів на території ОТГ на термін 7 днів починаючи з 11 серпня 2020 року.

Telegram Channel