Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Погуляйко розповів про кандидатів на мерів Луцька і Нововолинська від «Слуги народу»

«Моєю думкою цікавляться, зі мною радяться», – стверджує голова Волинської ОДА.

Фото «Волинь.Правди».

Погуляйко розповів про кандидатів на мерів Луцька і Нововолинська від «Слуги народу»

«Місцеві люди не хочуть балотуватися і зв’язуватися з деякими проблемами, які є», – констатує голова Волинської ОДА

Партія «Слуга народу» буде підтримувати кандидата на мера Нововолинська Віктора Сапожнікова, чинного міського голову. Із кандидатом на мера Луцька ще визначаються. Про це в інтерв'ю «Волинь.Правді» сказав голова Волинської облдержадміністрації Юрій Погуляйко.

«Я би хотів, щоб у «Слугу народу» вступили порядні та відповідальні  люди, підприємці. Не потрібно цих популістів і брехунів, «Пустоцвітів», «Поліщуків». Треба обрати щирих людей, до яких буде довіра», – заявив Погуляйко.

Він каже, що особисто виборами не займається, але «може порадити людей, запропонувати кандидата в мери».

«Моєю думкою цікавляться, зі мною радяться», – стверджує голова Волинської ОДА.

Погуляйко сказав, що хоче, аби в Луцьку, Ковелі та Нововолинську від «Слуги народу» були гідні кандидати на посади міських голів.

«Сподіваюсь, в цих містах мерами будуть слуги народу, а не прислужники олігархів», – зазначив голова ОДА.

У Нововолинську з кандидатом уже визначились. Буде Віктор Сапожніков, багаторічний міський голова.

«Це дуже порядна людина. Я його особисто підтримую і як спеціаліста, і як порядну  людину. І ті, хто за своє життя жодної собачої будки не збудували, ті «народні» і всі інші, не можуть навіть з ним на одному рівні стояти, тим більше критикувати його», – вважає Погуляйко.

«Радник, якому 30 років, і який без жодного досвіду…Я його не сприймаю серйозно. Поліщук просто грається у політику».

Також очільник виконавчої влади Волині дав оцінку нинішній владній команді Луцька.

Про Ігоря Поліщука, який представляє політичну команду Ігоря Палиці, він заявив: «Я не знаю, кого він представляє. Як на мене – він представляє інтереси міської ради. Хоча, у нас є офіційна особа – Григорій Пустовіт, виконувач обов’язків міського голови. Є Григорій Недопад – перший заступник, з яким у мене, до речі, цілком нормальні робочі стосунки. І коли у нас селекторна нарада, і треба запрошувати мера, то я його запрошую. Радник, якому 30 років, і який без жодного досвіду…Я його не сприймаю серйозно. Поліщук просто грається у політику. Ось Григорій Недопад – дійсно професіонал, який на своєму місці, з ним можна конструктивно працювати».

«Але все це члени однієї команди…» – нагадав журналіст Погуляйкові. На що той відповів:

«Я знаю. Тільки помічник не може представляти інтереси міської ради й інтереси громадян, які його не обирали», – зауважив голова ОДА.

Щодо кандидата від партії «Слуга народу» на мера Луцька Погуляйко сказав: «У нас було два кандидати, але вони відмовилися. Тому що місцеві люди не хочуть балотуватися і зв’язуватися з деякими проблемами, які є. Бояться. Питання відкрите. От якби одну хорошу людину змусити балотуватися…»

«Ви зможете змусити?» – запитав журналіст.

«Я – ні.  Дудка міг би потягнути, але Дудка аграрій. Йому політика взагалі не цікава. Окрім того він мало відомий. Є на Волині дві людини, які можуть відкрито говорити все, що думають – це Дудка і ще один дуже шанований мною чоловік», – відповів Юрій Погуляйко.

Telegram Channel