Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
У Ковелі горів автомобіль, на Камінь-Каширщині – дрова

У селі Кульчин Турійського району хтось підпалив траву (фото ілюстративне).

Фото Сергія Наумука.

У Ковелі горів автомобіль, на Камінь-Каширщині – дрова

За минулу добу в області трапилося чотири пожежі

Учора о 11:57 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загорання автомобіля на вул. Володимирській, що в місті Ковелі, інформує Управління ДСНС України у Волинській області.

За викликом прибули рятувальники 4-ї державної пожежно-рятувальної частини. Пожежу локалізовано о 12:02, а ліквідовано 12:04. Травмованих та загиблих немає. Ймовірна причина пожежі: несправність електричної системи.

У селі В’язівне Любешівського району виникло загоряння сухої трави на площі двох гектарів.

Того ж дня о 22:33 до служби «101» надійшло повідомлення про пожежу дров на вул. Шабліовського, що в місті Камені-Каширському. За викликом прибули рятувальники 8-ї ДПРЧ У ДСНС України у Волинській області. Погашено до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів. Ймовірна причина пожежі: необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

 

13 серпня о 12:39 в селі В’язівне Любешівського району виникло загоряння сухої трави на площі двох гектарів. За викликом прибули рятувальники 12-ї державної пожежно-рятувальної частини Любешівського районного сектору УДСНС України у Волинській області. Загоряння ліквідовано. Ймовірна причина: необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

О 18:57 виникла  пожежа сухої трави та чагарників на площі 0,9 гектара у селі Кульчин Турійського району. Виїжджали вогнеборці 17-ї ДПРЧ Турійського районного сектору у ДСНС України у Волинській області. Загорання ліквідовано. Ймовірна причина: підпал.

Telegram Channel