Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
На Волині у першому півріччі одружилося 1765 пар

Щастя молодим!

Фото: en-media.tv.

На Волині у першому півріччі одружилося 1765 пар

Для того, аби шлюб зареєстрували, чоловікові та жінці необхідно подати відповідну заяву до органів державної реєстрації актів цивільного стану за їхнім вибором

Шлюб реєструється після спливу одного місяця від дня подання особами заяви про державну реєстрацію шлюбу, – нагадують у Західному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції.

За наявності поважних причин керівник органу державної реєстрації актів цивільного стану дозволяє державну реєстрацію шлюбу до спливу цього строку. У разі вагітності нареченої, народження нею дитини, а також якщо є безпосередня загроза для життя нареченої або нареченого, шлюб реєструється у день подання відповідної заяви, або у будь-який інший день за бажанням наречених протягом одного місяця.  Якщо реєстрація шлюбу у визначений день не відбулася, заява про реєстрацію шлюбу втрачає чинність після спливу трьох місяців від дня її подання. Документом, що підтверджує реєстрацію шлюбу, є свідоцтво про шлюб, яке видається органом державної реєстрації актів цивільного стану.

На Львівщині за I півріччя 2020 року одружилося 4065 пар, на Волині - 1765 та на Рівненщині - 1954 пари.

Статистика Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Львів) така: на Львівщині за I півріччя 2020 року одружилося 4065 пар, на Волині - 1765 та на Рівненщині - 1954 пари. Бажаємо молодим сім’ям палкого кохання на многії літа!

Telegram Channel