Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Володимир-Волинському районі виявили трьох нічних паліїв

Волинь-нова

У Володимир-Волинському районі виявили трьох нічних паліїв

Вони палили суху рослинність під покровом ночі

Учора рятувальники разом із головним інспектором екологічної інспекції у Волинській області здійснили профілактичний рейд на території Зимнівського об’єднаної територіальної громади. Про це інформує Управління ДСНС України у Волинській області.

49-річний  мешканець села Житані Олег М., мешканець села Селець 29-річний Юрій В. та  61-річна уродженка села Хобултова Раїса Ч. тепер відповідатимуть за спалювання стерні і твердих побутових відходів.

У селах Зимне, Селець, Хобултова, Житані, Жовтневе Володимир-Волинського району учасники рейду спілкувалися із місцевим населенням, нагадували громадянам про адміністративну відповідальність за випалювання посуші, стерні та будь-яких пожнивних залишків, яка, до речі, збільшена у 18 разів.

 

Свідомі селяни дослухалися порад рятувальників та еколога, але були й такі, які вирішили, що під покровом ночі їх підпалів сухої рослинності не буде видно.

 
 

Тож троє мешканців Володимир-Волинського району цієї ночі були зловлені, як-то кажуть «на гарячому»:  49-річний  мешканець села Житані Олег М., мешканець села Селець 29-річний Юрій В. та  61-річна уродженка села Хобултова Раїса Ч. тепер відповідатимуть за спалювання стерні і твердих побутових відходів за ст. 77-1 та 82 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Telegram Channel