Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
«Баварія» з хокейним рахунком розгромила «Барселону» (Відео)

Здається, «Баварію» вже не зупинить ніхто.

Колаж каналу «Футбол».

«Баварія» з хокейним рахунком розгромила «Барселону» (Відео)

«Баварія» вийшла до півфіналу Ліги чемпіонів

Мюнхенська «Баварія» пробилася до півфіналу Ліги чемпіонів. У грі 1/4 фіналу «Баварія» розгромила іспанську «Барселону» з рахунком 8:2, інформує «Українська правда».

Матч пройшов у п`ятницю, 14 серпня, у Лісабоні.

У першому таймі цього футбольного шоу було забито п`ять голів. Вже на четвертій хвилині після удару Томаса Мюллера німецька команда вийшла вперед. За три хвилини «Барселона» зрівнює рахунок після автоголу Давида Алаба – 1:1.

Надалі мюнхенська команда просто знущалася із захистом каталонців. На 21-й хвилині влучний удар Івана Перішича, і рахунок вже 2:1 на користь «Баварії». На 27-й хвилині рахунок стає 3:1 після удару Сержа Гнабрі. Довершив розгром «Барси» у першому таймі Мюллер, котрий офоомив дубль – 4:1.

У другому таймі жахіття для «Барселони» продовжилося.

У другому таймі жахіття для «Барселони» продовжилося. «Баварія» продовжувала тиснути. На 57-й хвилині Луїс Суарес, здавалося, поновив інтригу, зробивши рахунок 4:2. Але недовго тішилася каталонська команда. На 63-й хвилині Йосуа Кімміх забив п`ятий гол у ворота Тер Штегена.

Далі продовжилося знущання над обороною «Барселони». На 84-й хвилині Роберт Левандовські ударом головою робить рахунок 6:2. На 87-й та 89-й хвилині два влучних удари Коутінью зробили рахунок хокейним – 8:2.

Дивимося, як це було:

У півфіналі Ліги чемпіонів «Баварія» гратиме з переможцем пари «Манчестер Сіті» – «Ліон».

Telegram Channel