Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
З нагоди Міжнародного дня безпритульних тварин волинян закликають вхопити за хвіст своє чотирилапе щастя

Брати наші менші...

Фото зі сторінки КП "Ласка" у Facebook.

З нагоди Міжнародного дня безпритульних тварин волинян закликають вхопити за хвіст своє чотирилапе щастя

Ідеальний час робити добрі справи

У третю суботу серпня в усьому світі відзначають Міжнародний день безпритульних тварин. Цього року це 15 серпня, а отже вже сьогодні! Про це волинянам нагадує КП «Ласка».

Засновано Міжнародний день безпритульних тварин було у 1992 році на підтримку ініціатив волонтерських організацій із захисту домашніх тварин, що залишилися без нагляду. Всесвітній день безпритульних тварин вважається не просто святом. В першу чергу, це привід звернутися до болючої проблеми і розповісти про трагічну долю покинутих чотирилапих друзів. Також цей день – хороший шанс знайти тваринці доброго господаря.

Також цей день – хороший шанс знайти тваринці доброго господаря.

«Безпритульні тварини, їх винахідливість і миролюбність, їх любов до життя - це відмінний привід згадати про ці гарні якості, властиві і нам, людям. Давайте поділимося з ними і своєю добротою, проявимо до них нехай маленьку, але турботу. Може не відразу, може не сьогодні, але обов’язково подбаємо про них, адже вони абсолютно завжди готові відгукнутися на нашу доброту. Вони завжди готові радувати нас, виляти хвостом або ніжно муркотіти, стрибати від радості і по своєму усміхатися нам.

Вони люблять нас, людей!

Давайте і ми будемо любити їх, висловлюючи цю любов у практиці свого життя.

Отже, якщо у вас немає близьких знайомих серед безпритульних тварин приходьте до нас...Наші вихованці завжди відкриті до спілкування та пропозицій про всиновлення!», - закликають у КП «Ласка».

Telegram Channel