Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Смертельна аварія на трасі «Київ-Ковель-Ягодин»:  «Ланос» врізався у фуру (Фото)

Мертве тіло 24-річного водія «Ланоса» «вирізали» з легковика рятувальники.

Фото пресслужби ДСНС Рівненщини.

Смертельна аварія на трасі «Київ-Ковель-Ягодин»: «Ланос» врізався у фуру (Фото)

Від удару вантажівка злетіла в кювет орієнтовно на 40 метрів від дороги

Смертельне зіткнення сталося в неділю, 16 серпня, близько першої ночі на автодорозі «Київ-Ковель-Ягодин» неподалік села Старики Рокитнівського Рівненщини.

Як повідомляє пресслужба поліції Рівненщини, водій автомобіля «Деу Ланос», 24-річний житель міста Києва, не врахував дорожньої обстановки, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із вантажним автомобілем «Сканіа» під керуванням 45-річного жителя Чернігова. Від удару вантажівка, яка була завантажена помідорами, злетіла в кювет орієнтовно на 40 метрів від дороги.

Реклама Google

Внаслідок ДТП водій легковика отримав травми, несумісні із життям: його тіло із понівеченого авто діставали рятувальники.

Внаслідок ДТП водій легковика отримав травми, несумісні із життям: його тіло із понівеченого авто діставали рятувальники.

Керманич вантажівки в аварії не постраждав, відповідно до освідування, він був тверезий.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого слідчим слідчого управління розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Сайт головного управління ДСНС на Рівненщині про цю автокатастрофу повідомив: «16 серпня о 01:19 бійці 10-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Рокитне на 273 км автодороги Київ-Ковель поблизу села Томашгород Рокитнівського району надавали допомогу працівникам поліції із деблокування мертвого тіла водія 1996 року народження з понівеченого внаслідок ДТП автомобіля марки Daewoo Lanos.

Також рятувальники провели знеструмлення автомобіля та змили паливно-мастильні матеріали з проїжджої частини дороги. До надання допомоги було залучено одну одиницю спецтехніки ДСНС та четверо рятувальників».

Мертве тіло 24-річного водія «Ланоса» «вирізали» з легковика рятувальники.
Telegram Channel