Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Луцьку бабці б'ють чужих дітей і проганяють з двору багатоповерхівки (Фото, відео)

Патрульні намагалися пояснити бабусям, що діти мають повне право кататися у дворі.

Малюнок із фейсбуку.

У Луцьку бабці б'ють чужих дітей і проганяють з двору багатоповерхівки (Фото, відео)

Батьки дітей уже викликали поліцію

У дворі багатоповерхівки на вулиці Станіславського, 50 (мікрорайон ЛПЗ) у Луцьку старші жінки не дозволяють дітям з цього будинку їздити на велосипедах і самокатах, проганяють, обзивають, штовхають малечу. Батьки дітей уже викликали патрульних. Тепер збираються звертатися до дільничного інспектора.  

Неординарну ситуацію описала у фейсбуці лучанка Таня Пучковська.

«Дорогі мами нашого району ЛПЗ! Хочу застерегти! Якщо Ваша дитина гуляє із самокатом, велосипедом чи зі скейтом біля будинку Станіславського, 50, то вона в небезпеці! – пише лучанка. – «Божі одуванчики», які сидять на лавочці в дворі, перепиняють дітей, штовхають з велосипеда, самоката, лаються, забирають у дітей ці велосипеди! Навіть дозволяють вдарити чужу дитину своєю ключкою лише за те, що дитина гуляє в її дворі!

Навіть дозволяють вдарити чужу дитину своєю ключкою лише за те, що дитина гуляє в її дворі!

Моїй дитині така бабуся лишила синець на шиї, велосипеда ледве відбили! Якщо постраждала ще чиясь дитина – в понеділок до дільничного! Поліція, яка приїхала на виклик, пробувала бабцям пояснити, що діти мають повне право гуляти на вулиці з велосипедом. Але чи будуть діти завтра в безпеці?»

Telegram Channel