Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Рівному медики «швидкої» повернули з того світу 72-річну жінку

Медики прибули вчасно і все зробили, як належить.

Фото з відкритих джерел.

У Рівному медики «швидкої» повернули з того світу 72-річну жінку

Пацієнтку доставили в лікарню

У Рівному бригада  «швидкої», приїхавши на виклик, застала 72-річну жінку в стані клінічної смерті. Їй провели реанімацію на місці.

Про це написав у фейсбуці лікар Рівненського обласного центру екстреної медичної допомоги Андрій Стахнюк.

«Увечері 15 серпня в районі 18-ї години надійшов виклик з вулиці Київської, жінка 72 років без свідомості. По приїзду бригада виявила пацієнтку в стані клінічної смерті. Негайно розпочато реанімаційні заходи, на моніторі – фібриляції шлуночків», – пише лікар.

Реклама Google

Після комплексу реанімаційних заходів, включаючи дефібриляцію та медикаментозну терапію, ритм пацієнтки відновився, вона почала самостійно дихати.

Після комплексу реанімаційних заходів, включаючи дефібриляцію та медикаментозну терапію, ритм пацієнтки відновився, вона почала самостійно дихати. Жінку доставили у центральну міську лікарню.

«Хочеться відзначити злагоджену роботу 4-ї бригади інтенсивної терапії м. Рівне на чолі з лікарем Ольгою Анатолівною, яка є інструктором навчально-тренувального відділу ЕМД Рівненської області, фельдшерів Ольгу Поліщук та Марка Левишина , водія Олександра Прокопчука», – додає Стахнюк.

 
Telegram Channel