Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Засудили неповнолітнього, який біля нічного клубу в Луцьку зламав хлопцю ключицю

Недитячі розбірки дорослих дітей розбирали в суді.

Фото ІА «Волинські новини».

Засудили неповнолітнього, який біля нічного клубу в Луцьку зламав хлопцю ключицю

Минуло більш ніж півтора року від цього інциденту. Обвинувачений провини не визнає

У Луцьку поблизу нічного клубу «XXI століття» побилися хлопці. Неповнолітній, який зламав потерпілому ключицю, відбувся умовним покаранням на рік. Про це з посиланням на вирок Луцького міськрайонного суду Волинської області повідомляє ІА «Волинські новини».

Так, 2 грудня 2018 року близько 21 години 40 хвилин неповнолітній обвинувачений знаходився на прилеглій території нічного клубу «XXI століття», що на проспекті Молоді в Луцьку.

Під час словесного конфлікту з потерпілим неповнолітній наніс йому один удар в потилицю, після чого, обхвативши обома руками за тулуб, перекинув через себе, внаслідок чого останній впав на землю. Обвинувачений цим не обмежився, вдаривши потерпілого ногою по спині.

Таким чином, обвинувачений спричинив потерпілому тілесне ушкодження у вигляді закритого косого перелому лівої ключиці.

Версії подій обвинуваченого та потерпілого кардинально відрізнялися. Неповнолітній не визнав свою вину, розповівши, що приїхав до клубу, оскільки його знайомого ображали старші хлопці. Ствердив, що не наносив удари потерпілому, а лише перекинув через плече.

Натомість потерпілий сказав, що вони відпочивали у клубі разом зі знайомими, де у нього виник конфлікт з незнайомим хлопцем. Згодом, коли вони вийшли з клубу, цей же хлопець сказав, що з ними розберуться. А потім відчув удари. На наступний день він пішов у лікарню, де виявили перелом. Наголосив, що обвинувачений просив у нього забрати з поліції заяву, однак не вибачався та не повертав кошти за операцію.

Суд взяв до уваги показання потерпілого, вважаючи, що обвинувачений просто хотів уникнути кримінальної відповідальності.

Тож суд взяв до уваги показання потерпілого, вважаючи, що обвинувачений просто хотів уникнути кримінальної відповідальності. До того ж, слова потерпілого підтверджуються доказами.

Неповнолітньому обвинуваченому призначили покарання у виді позбавлення волі на рік, змінивши його на умовне.

Telegram Channel