Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Волинянин побив палицею співмешканця колишньої дружини: суд виніс вирок

Наступного дня, дізнавшись про стан здоров’я потерпілого, нападник поїхав у медзаклад і повністю розрахувався за лікування.

Фото antikor.com.ua.

Волинянин побив палицею співмешканця колишньої дружини: суд виніс вирок

Незважаючи на те, що чоловік відшкодував усі витрати, суд дав 5 років умовного терміну

До 5 років умовного покарання з 2-річним випробувальним терміном засудили підприємця з Ковельського району, який побив палицею чоловіка, з яким колишня дружина перебувала у дружніх стосунках. Про це повідомляє «Ковель media».

Події розгорталися так. 39-річний мешанець Ковельщини приїхав до колишньої дружини, аби провідати своїх дітей, і виявив, що двері відчинені, а господарки помешкання немає. Він почав телефонувати їй, вимагаючи пояснень, а жінка просто вимкнула телефон.

Він вирішив розшукати іншого 42-річного чоловіка, з яким колишня дружина перебувала у дружніх стосунках. Поїхав до нього додому в село Білин Ковельського району. Господар сказав, що жінки у його домі немає, і запропонував «іти звідси».

Реклама Google

Гість схопив дерев’яну палицю, що лежала біля хвіртки на подвір’ї, і наніс хазяїну не менше 10 ударів у різні частини тіла,

Тоді гість схопив дерев’яну палицю, що лежала біля хвіртки на подвір’ї, і наніс хазяїну не менше 10 ударів у різні частини тіла, завдавши останньому тяжкі тілесні ушкодження за ознакою небезпеки для життя, та залишив його помешкання.

Наступного дня, дізнавшись про стан здоров’я потерпілого, нападник поїхав у медзаклад і повністю розрахувався за лікування. В подальшому він відшкодував усю шкоду, зокрема і моральну.

На засіданні Ковельського міськрайонного суду обвинувачений визнав провину, але не зміг пояснити своїх дій. Потерпілий усе підтвердив і запевнив, що жодних претензій до нього не має.

Незважаючи на той факт, що обвинувачений має на утриманні трьох дітей, суд призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі на 5 років з дворічним випробувальним терміном.

Telegram Channel