Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
На Волині підпалили овес

Згоріло 80 сотих вівса (фото ілюстративне).

Фото zik.ua.

На Волині підпалили овес

За вчорашній день в області трапилося 6 пожеж

Учора о 00:46 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загорання господарської будівлі на вул. Набережній, що в с. Гута Боровенська Камінь-Каширського району. За викликом прибули працівники місцевої пожежної охорони с. Гута Боровенська та рятувальники 8-ї державної пожежно-рятувальної частини У ДСНС України у Волинській області. Пожежу локалізовано о 01:06, а ліквідовано 01:45. Травмованих та загиблих немає. Ймовірна причина пожежі: коротке замикання електромережі, інформує Управління ДСНС України у Волинській області.

16 серпня о 08:07 у с. Стенжаричі Володимир-Волинського району виникла пожежа стерні на площі 2,5 га. Її швидко ліквідували працівники місцевої пожежної охорони м. Устилуг та рятувальники 7-ї ДПРЧ УДСНС України у Волинській області. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб. Загорання ліквідовано.

У селі Сирники Луцького району на вул. Волі знову  ж через необережне поводження з вогнем невстановлених осіб виникло загорання вівса на корні на площі 0,8 га. 

Того ж дня о 15:04 в с. Сирники Луцького району на вул. Волі знову  ж через необережне поводження з вогнем невстановлених осіб виникло загорання вівса на корні на площі 0,8 га. Пожежу ліквідували рятувальники 2-ї ДПРЧ та 25-ї ДПРЧ УДСНС України у Волинській області. Причина пожежі – підпал. Загорання ліквідовано.

16 серпня о 15:18 на вул. Березня  в смт Любешів Любешівського району виникло загоряння дерев’яної господарської споруди. За викликом прибули рятувальники 12-ї державної пожежно-рятувальної частини УДСНС України у Волинській області. Пожежу локалізовано о 15:33, а ліквідовано 16:05. Травмованих та загиблих немає. Ймовірна причина: необережне поводження з вогнем власником споруди.

 

16 серпня о 18:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загорання автомобіля на  вул. Єршова, у м. Луцьку. За викликом прибули рятувальники 1-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Горохів У ДСНС України у Волинській області. Пожежу локалізовано о 19:00, а ліквідовано 19:12. Травмованих та загиблих немає. Ймовірна причина: необережне поводження з вогнем власником автомобіля під час куріння.

16 серпня о 19:34 на вул. Олексієвського в м. Володимирі-Волинському виникло загоряння дерев’яного житлового будинку. За викликом прибули рятувальники 7-ї державної пожежно-рятувальної частини УДСНС України у Волинській області. Пожежу локалізовано о 19:43, а ліквідовано 19:44. Травмованих та загиблих немає. Ймовірна причина:необережне поводження з вогнем власником будинку.

Telegram Channel