Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На Волині невідомі вночі підпалили два автомобілі

Крім легковика, який згорів повністю, пошкоджено автомобіль «Шевроле», який стояв поруч.

Скриншот з відео.

На Волині невідомі вночі підпалили два автомобілі

Легковики горіли в Луцьку і в селі Рованці Луцького району

У ніч із 16 на 17 серпня на Волині вщент згоріли дві автівки,  розповіла Суспільному керівниця відділу волинських рятувальників Ірина Варварук.

Ймовірною причиною пожежі в обох випадках є підпал.

Реклама Google

Ймовірною причиною пожежі в обох випадках є підпал.

О 1-й ночі трапилася пожежа в місті Луцьку на вулиці Саперів, 10. Там зайнявся автомобіль «Ауді». У мережі користувачі виклали відео нічної пожежі у дворі багатоповерхівки. На момент знімання на місце події вже прибули рятувальники.

«Пожежа виникла з переднього лівого колеса, автомобіль знищений повністю і пошкоджено автомобіль «Шевроле», який стояв поруч», – каже Ірина Варварук.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. «Поки що йдеться про навмисне пошкодження чужого майна, що завдало значних збитків. Триває досудове розслідування», – розповіла Суспільному речниця Нацполіції Волині Ольга Бузулук.

Ще одна пожежа трапилася з автомобілем о 00:15. У селі Рованці Луцького району загорівся легковий автомобіль «Фольксваген Пасат». Вогонь знищив салон автомобіля, моторний відсік і пошкодив лакофарбоване покриття. «Автівку, ймовірно, теж підпалили», – кажуть рятувальники.

Ще одне авто зайнялося у Луцьку напередодні. Як розповіла Ірина Варварук, пожежа виникла в салоні автомобіля на вулиці Єршова в Луцьку. Машина згоріла повністю, також було пошкоджене авто, що стояло поруч. Ймовірна причина займання – необережне поводження з вогнем, а саме залишена цигарка.

Telegram Channel