Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На Рівненщині п'яний водій легковика таранив авто патрульних, які затримали іншого нетверезого шофера

За кермом «Фольксвагена» був 28-річний костопільчанин, п'яний, як чіп.

Фото пресслужби поліції Рівненщини.

На Рівненщині п'яний водій легковика таранив авто патрульних, які затримали іншого нетверезого шофера

На обидвох водіїв склали адмінпротоколи, а на керманича легковика – аж два

У Костопільському районі Рівненської області патрульні поліцейські серед ночі складали адмінпротокол на водія буса. У цей момент легковик «Volkswagen Passat», що їхав навпроти, вилетів на зустрічну смугу, зачепив на узбіччі буса, службове авто патрульних і зупинився лише в кюветі. З'ясувалося, що за кермом «Фольксвагена» був 28-річний костопільчанин, п'яний, як чіп.

Про це повівдомляє пресслужба поліції Рівненщини.

У поле зору екіпажу сектору реагування патрульної поліції Костопільського відділу на автодорозі неподалік села Збуж в неділю, 16 серпня, о 22:43 потрапив автомобіль «Renault Traffic», у якого не підсвічувався номерний знак.

Під час складання відносно водія, 29-річного жителя села Жалин, адміністративних матеріалів за частиною 6 статті 121 поліцейські запідозрили у нього ознаки сп’яніння. Алкотестер показав 0,42 проміле. Тож на керманича правоохоронці склали адмінпротокол за статтею 130 КУпАП.

Реклама Google

Під час документування транспортні засоби «Renault Traffic» та службове авто «Mitsubishi Outlander» розташовувалися з правого краю проїзної частини ближче до узбіччя із увімкненою аварійною сигналізацією, а поліцейське авто – ще й із увімкненими проблисковими маячками.

Під час документування транспортні засоби «Renault Traffic» та службове авто «Mitsubishi Outlander» розташовувалися з правого краю проїзної частини ближче до узбіччя із увімкненою аварійною сигналізацією, а поліцейське авто – ще й із увімкненими проблисковими маячками. В цей момент на припарковані автомобілі допустив наїзд зустрічний «Volkswagen Passat» під керуванням 28-річного костопільчанината та з’їхав у кювет. 

Як з’ясувалося в ході перевірки на стан сп’яніння, водій перебував напідпитку – 1,50 проміле. Тож стосовно жителя Костополя поліцейські склали адміністративні протоколи за порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, та за керування у стані алкогольного сп’яніння за статтями 124 та 130 КУпАП.

Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області
Telegram Channel