Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Знайшли за навігатором: на Рівненщині чоловік на викраденому бусі скоїв ДТП

Причетним до інциденту виявився 20-річний житель Здовбиці, який стажувався у підприємця.

Фото Нацполіції.

Знайшли за навігатором: на Рівненщині чоловік на викраденому бусі скоїв ДТП

У Рівненському районі чоловік, який прийшов на стажування до підприємця, викрав авто. Його відстежили через навігатор та зупинили на одній із заправок

Правоохоронці з'ясували, що дорогою чоловік встиг потрапити у ДТП, повідомили у пресслужбі поліції області.

Інцидент стався у понеділок, 17 серпня, о пів на шосту вечора. 56-річний житель села Здовбиця, місцевий підприємець повідомив поліцію, що у нього викрали авто «Renault Trafic».

Причетним до інциденту виявився 20-річний житель Здовбиці, який стажувався у підприємця.

«По навігатору заявник відстежив, що авто рухається дорогою «Київ-Чоп» у напрямку Радивилова. Автомобіль, який підпадав під орієнтування, виявили патрульні поліцейські на автозаправці у Дубенському районі», – розповіла пресофіцерка поліції області Катерина Загурська.

Причетним до інциденту виявився 20-річний житель Здовбиці, який стажувався у підприємця. У пресслужбі поліції повідомили, що за зовнішніми ознаками кермувальник був у стані наркотичного сп’яніння.

Реклама Google

«Дорогою він встиг підібрати товариша та потрапити у ДТП, обставини якої встановлюються», – додала Катерина Загурська.

Правоохоронці розпочали досудове розслідування за фактом незаконного заволодіння автомобілем та вирішують питання про повідомлення чоловікові про підозру.

За скоєне жителю Здовбиці загрожує обмеження волі на строк від трьох до п'яти років, або позбавлення волі на той самий строк. Авто повернули власникові, додали у поліції.

Telegram Channel