Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Житель Рівненщини повідомив про смерть матері, а поліцейські запідозрили вбивство (Фото)

Досудове розслідування триває.

Фото відділу комунікації поліції Рівненської області.

Житель Рівненщини повідомив про смерть матері, а поліцейські запідозрили вбивство (Фото)

Чоловік неодноразово піднімав руку на літню жінку, що підтверджують і сусіди

Вчора, 18 серпня,  близько 13 години, 58-річний житель села Миротин Здолюунівського району Рівненщини повідомив про смерть своєї 80-річної матері сільському голові. Жінка кілька останніх місяців хворіла, рідко виходила та пересувалася лише будинком. Однак поліцейські, які приїхали на виклик, зафіксували на тілі померлої численні синці та гематоми. 

Раніше до поліції надходили звернення від потерпілої, однак по приїзду правоохоронців жінка щоразу захищала свого нащадка, відмовлялася від пояснень та усе заперечувала. 

Згідно з лікарським свідоцтвом про смерть, 80-річна жінка померла раніше — із 16 по 17 серпня внаслідок удушення.

Слідчі затримали жителя села Миротин у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. У рамках кримінального провадження готують повідомлення про підозру за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) та клопотання про обрання запобіжного заходу.

Свою причетність до злочину 58-річний житель села Миротин заперечує. Згідно з лікарським свідоцтвом про смерть, 80-річна жінка померла раніше — із 16 по 17 серпня внаслідок удушення. Втім, остаточну причину та час смерті встановить судово-медична експертиза. 

Нагадаємо, хлопець зґвалтував та вбив безхатченка, а наостанок жбурнув цеглину йому в голову.

 
 
Джерело: Офіційний сайт Національної поліції.
Telegram Channel