Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Знамениту свиню, яка краде в людей речі на пляжі, хочуть приспати

Яка доля чекає на, певно, найзнаменитішу кабаниху у світі?

Фото newsone.

Знамениту свиню, яка краде в людей речі на пляжі, хочуть приспати

Нещодавно фотографії з берлінського нудистського пляжу розлетілися по всьому інтернету — на них чоловік ганявся за диким кабанчиком, який вкрав його одяг і ноутбук

 Тепер тварину хочуть приспати. Як виявилося, дика свиня на ім'я Ельза — місцева цікавинка озера Тойфельсзее . Вона часто проводить свій час на пляжі, поруч з людьми. Інцидент стався на початку серпня. Дика свиня вкрала сумку чоловіка, в якій був ноутбук — і він почав ганятися за нею по пляжу. Кумедні фото потрапили у ЗМІ всього світу, пише ВВС Україна.

Свиня знахабніла і може становити небезпеку для людей. Вихід – приспати.

Але для кабанихи ця історія може закінчитись погано, адже головна ліснича Берліна Катя Каммер заявила, що за Ельзою і її поросятами вже давно стежать, оскільки це вже не перший інцидент з їхньою участю. Свиня знахабніла і може становити небезпеку для людей. Вихід – приспати.

Втім, на захист тварини стали не тільки зоозахисники, а й пересічні пляжники. Петицію проти вбивства дикої свині (хоча, яка вона вже «дика»?) підписало пільше 6000  осіб. В неділю понад десять  людей навіть вийшли на вуличний протест. Вони стверджють: після інциденту до озера стали приїжджати ще більше людей — просто щоб зустрітися з Ельзою і її дітьми.

Отакі от свинські проблеми в Берліні…

Telegram Channel