Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Сім років сидітиме за ґратами узбек, який переправляв турків до Польщі через Волинь

Буде час подумати, що робив неправильно.

Фото Depositphotos.

Сім років сидітиме за ґратами узбек, який переправляв турків до Польщі через Волинь

У нього ще й конфіскують майно

На Волині засудили до 7 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного на праві приватної власності майна переправника у Польщу нелегальних мігрантів.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Луцький міськрайонних суд виніс вирок у цій справі 18 серпня.

Виявили і затримали злочинця оперативники Луцького прикордонного загону спільно із слідчими ГУ НП у Волинській області.

Суд встановив, що протягом 2019-2020 років громадянин Узбекистану здійснював злочинну діяльність з незаконного переправлення громадян Туреччини до Республіки Польща через ділянку Луцького прикордонного загону.

Реклама Google

Протягом 2019-2020 років громадянин Узбекистану здійснював злочинну діяльність з незаконного переправлення громадян Туреччини до Республіки Польща через ділянку Луцького прикордонного загону.

У результаті слідчих дій за місцем проживання організатора протиправної діяльності – громадянина Узбекистану, проведено санкціонований обшук та виявлено речові докази, що вказують на його причетність до вчинення цього злочину. В подальшому організатору каналу було оголошено підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Як результат, 18 серпня 2020 року Луцьким міськрайонним судом Волинської області чоловіка визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення за ч.3 ст.332 КК України та призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком 7 (сім) років з конфіскацією всього належного на праві приватної власності майна.

Telegram Channel