Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Митрополит Онуфрій висвятив лікаря з Волині на священника

Дідусь Ростислава Валіхновського був православним священником, прослужив у храмі 61 рік.

Фото з фейсбук-сторінки Ростислава Валіхновського.

Митрополит Онуфрій висвятив лікаря з Волині на священника

Ієрейську хіротонію здійснили на Спаса

Відомий пластичний хірург, засновник і директор медичного центру, уродженець Волині Ростислав Валіхновський став священником.

Про це лікар розповів на своїй сторінці у фейсбуці.

Обряд ієрейської хіротоній здійснив предстоятель Української православної церкви (Московського патріархату), митрополит Онуфрій.

«Свято Преображення Господнього. Милістю Божою і молитвами старця і владики нашого Блаженнійшого Онуфрія сподобився хіротонії в сан священницький ієрея. Слава Богу Святому і Пресвятій Богородиці! Зі Святом вас, дорогі і рідні!» – написав Ростислав Валіхновський.

Нагадаємо, 22 травня 2019 року у Миколаївському соборі Свято-Покровського монастиря, що у Києві, Ростислава Валіхновського висвятили на диякона.

Реклама Google

Свого часу лікар закінчив Київську духовну семінарію. Також він багато часу приділяє духовним практикам.

Свого часу лікар закінчив Київську духовну семінарію. Також він багато часу приділяє духовним практикам, молиться під час операцій та запрошує священника сповідати пацієнтів. Дідусь Ростислава Валіхновського був православним священником, прослужив у храмі 61 рік.

ДовідкаІєрей – це другий ступінь святого Таїнства Священства із трьох можливих (диякон, ієрей, єпископ або архієрей) в ієрархії Церкви.

 
Telegram Channel