Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Ковелі часто їздять без масок

Маршрутки перевіряли поліцейські та працівники міськради.

Фото kovelrada.gov.ua.

У Ковелі часто їздять без масок

У місті перевірили дотримання протиепідемічних вимог у громадському транспорті

Працівники управління патрульної поліції у Волинській області, відділу економічного розвитку та торгівлі виконавчого комітету Ковельської міської ради проводили роз’яснювальну роботу серед водіїв громадського транспорту. Йшлося про дотримання ними та пасажирами маскового режиму та недопущення перевезення більшої кількості пасажирів, ніж місць для сидіння, яка передбачена технічною характеристикою транспортного засобу і визначена в реєстраційних документах, інформує Ковельська міська рада.

Почастішали випадки, коли перевізники (на це скаржились громадяни) беруть в салон більшу кількість пасажирів. 

Карантин ніхто не відміняв і люди мають дотримуватись протиепідемічних вимог, перебуваючи в автобусі. Буває, що містяни забувають про обмеження і не користуються масками. Почастішали випадки, коли перевізники (на це скаржились громадяни) беруть в салон більшу кількість пасажирів.

Тому з метою попередження порушень та контролю проводилась спільна робота представників поліції та влади на міських маршрутах. Звичайно, з водіями можуть проводитись профілактичні бесіди, але також передбачена й адміністративна відповідальність.

Telegram Channel