Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У Володимирі чоловіки пили на стадіоні, один ще й мав наркотики (Фото)

Тепер доведеться відповідати за законом.

Фото «Бугу».

У Володимирі чоловіки пили на стадіоні, один ще й мав наркотики (Фото)

Поліцейські офіцери громад застукали порушників «на гарячому»

У Володимирі-Волинському поліцейські офіцері Устилузької ОТГ та Зимнівської ОТГ виявили у чоловіка речовини, ймовірно, наркотичного походження.

Про це йдеться на сторінці «Поліцейський офіцер громади у Волинській області» у фейсбуці.

У середу, 19 серпня, під час занять із професійної підготовки офіцери громад Олександр Дем’яненком та Орест Бабій на міському стадіоні помітили особу, яка розпивала спиртні напої. Вони підійшли до чоловіка, щоб припинити правопорушення. Поряд з ним був його товариш, який підозріло себе поводив та помітно нервував.

Під час поверхневої перевірки офіцери громад виявили у 42-річного чоловіка 4 поліетиленові пакети з речовиною рослинного походження зеленого кольору.

Під час поверхневої перевірки офіцери громад виявили у 42-річного чоловіка 4 поліетиленові пакети з речовиною рослинного походження зеленого кольору, зовні схожою на наркотичні речовини.

На місце події поліцейські офіцери громад викликали слідчо-оперативну групу – для проведення подальшої перевірки експертних досліджень.

Також поліцейські склали протокол про адміністративне правопорушення за ст. 178 КУпАП ( розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді).

Telegram Channel