Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Поблизу Луцька в неділю відбудеться Автофестиваль

Приходьте, не пожалкуєте.

Фото: Боратинська ОТГ.

Поблизу Луцька в неділю відбудеться Автофестиваль

Святковий захід пройде у селі Боратин

Сільський голова Сергій Яручик запрошує мешканців громади та гостей на Автофестиваль Боратинської громади

Про людей Боратинської громади – звичайних і водночас унікальних.

«Незважаючи на усі перипетії і виклики часу, 23 серпня, в неділю, о 18:00 год ми проводимо наш автофестиваль. Про людей Боратинської громади – звичайних і водночас унікальних. Ми чекаємо на вас 23 серпня о 18:00, локація – поле за стадіоном», - йдеться у зверненні сільського голови.

Під час святабудуть  підбиті підсумки масштабного проекту з пошуку унікальних «Я» Боратинської громади. В рамках цього заходу знайшли унікальних і талановитих  героїв таких номінацій: «Я співаю!», «Майстер громади», «Кондитер громади», «Ексклюзив громади», «Пасічник громади», «Молочар громади», «Садівник громади», «Спорт громади», «Золоте кохання зі сріблом на скронях», «Соціально відповідальний», «Аграрій громади». Про них створили не просто відеосюжети, а повнометражний фільм, який і покажуть у неділю.

«Турбуючись про вас, ми подбали про безпечний формат проведення заходу в умовах COVID-19 – перегляд тільки з авто з дотриманням карантинних вимог. Приїжджайте своїми автомобілями, або транспортом своїх друзів та знайомих і станьте свідками прем’єри унікального відеопроекту», - йдеться на сайті громади.

 

 

Telegram Channel