Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Митрополит Київський і всієї України Епіфаній освятив храм на честь Нектарія Егінського  (Фото)

Яка хороша новина!

Фото ПЦУ.

Митрополит Київський і всієї України Епіфаній освятив храм на честь Нектарія Егінського (Фото)

Розміщений він у поселенні Хутір Ясний на Київщині

Ще один храм Божий став цеглинкою у розбудові визнаної помісної Православної церкви України. Сьогодні Блаженнійший

Митрополит Епіфаній звершив освячення храму на честь святого Нектарія Егінського у поселенні Хутір Ясний на Київщині. У Божому домі линутиме молитва за Україну, наш народ, військо, добробут і перемогу в неоголошеній війні, щоби справедливий мир запанував у нашій державі.

Митрополит Епіфаній звершив освячення храму на честь святого Нектарія Егінського у поселенні Хутір Ясний на Київщині.

«Ми повинні говорити найперше про нашу перемогу. Тому що ми відстоюємо правду, ми рухаємося шляхом справедливості і віримо, що Господь проведе нас через ці випробування. Випробування не тільки війною фізичною на Сході України, але й невидимою війною, яка зараз триває із коронавірусною хворобою. Це ще один фронт, на якому ми з вами боремося», – зазначив Предстоятель Православної церкви України у своєму слові до вірних. Блаженійший Митрополит Епіфаній наголосив, що зараз ми маємо бути пильними й відповідальними, адже від кожного з нас залежить дуже багато: дотримання карантинних норм і простих приписів та обмежень рятують людські життя.

Ми по-особливому відчуваємо ту невидиму Божественну благодать, яка діє під час освячення храму та в нашому повсякденному житті. Вона спонукає нас преображатися на краще, творити справи любові і милосердя. Побудова цього храму – один із яскравих прикладів Божественної любові. «Тут завжди будуть підноситися молитви за Вашу святиню, за Богом бережену державу Україну. За те, щоб всі слова, які Ви сьогодні висловили у своїх побажаннях, почув Господь. А Він неодмінно їх почує», – сказав у подячному слові митрополит Переяславський і Вишневський Олександр Драбинко.

Тож радіймо разом за вірних, за нову святиню, що постала на нашій землі, і завдяки якій це місце ще більше нагадуватиме маленький Фавор для християн, де можна знайти можливість для преображення своєї душі.

 
Telegram Channel