Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У волинському містечку облаштовують велостоянку

Місця для паркування екотранспорту виготовили на МПП «Дельта».

Фото rozhrada.gov.ua.

У волинському містечку облаштовують велостоянку

Рожищан закликають не прив’язувати велосипеди до огорожі та не ходити по газонах

Працівники КП «Дільниця благоустрою» встановлюють місце для паркування велосипедів на площі Богдана Хмельницького, поблизу супермаркету «Еко-Маркет» у Рожищі, інформує Рожищенська міська рада.

Ціна велостоянки становить – 17799 грн. Місця для паркування екотранспорту виготовили на МПП «Дельта».

Маємо на меті встановлювати велосипедні стоянки біля соціальних об’єктів. А також просимо підприємців долучатися до доброї справи та облаштовувати місця для велосипедів біля своїх торгових точок.

«У планах міської ради є проведення благоустрою в сквері біля Богдана Хмельницького. Але спершу, ніж приступити до цієї справи, треба налагодити питання розташування велосипедів. Оскільки місць для паркування велосипедів там немає, то люди прив’язували свої двоколісні до огорожі. Як наслідок – витоптані газони. Тому вирішили, перш за все, встановити велостоянки, які, сподіваємося, будуть зручними для різних велосипедів. Якщо буде потреба, то встановимо додаткові. А нині закликаю рожищан не прив’язувати велосипеди до огорожі та не ходити по газонах. Адже плануємо засіяти траву в сквері, аби він мав гарний, доглянутий вигляд», - каже міський голова В’ячеслав Поліщук.

 

Як зауважує Вячеслав Анатолійович, робота у цьому напрямку триватиме і надалі, зважуючи на зацікавленість та попит.

«Побачимо чи ці велостоянки зручні, хочемо почути відгуки людей, їх побажання й плануємо надалі працювати в цьому напрямку. Маємо на меті встановлювати велосипедні стоянки біля соціальних об’єктів. А також просимо підприємців долучатися до доброї справи та облаштовувати місця для велосипедів біля своїх торгових точок», –- додає міський голова.

Telegram Channel