Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Ковелі на парки витратять 700 тисяч гривень

Депутатам було представлено нову Програму розвитку парків міста Ковеля на 2020 рік.

Фото itinery.com.ua.

У Ковелі на парки витратять 700 тисяч гривень

У місті створять нове комунальне підприємство «Ковельські парки»

Відбулось засідання постійної комісії міської ради з питань планування, бюджету і фінансів, інформує Ковельська міська рада.

Депутатам було представлено нову Програму розвитку парків міста Ковеля на 2020 рік. Заступник міського голови Ігор Прокопів наголосив, що її було розроблено і вона необхідна для подальшого утримання в належному стані парків міста.

Кошти підуть на благоустрій територій парку культури і відпочинку імені Лесі Українки та парку Шевченка, встановлення у них та обслуговування системи відеоспостереження, утримання міської вбиральні, поточний ремонт «Казкового містечка» та «Дитячого містечка».

Крім того, на сесію міської ради також виноситься проєкт рішення про затвердження Статуту новоутвореного комунального підприємства «Ковельські парки». На його діяльність у нинішньому році планують виділити 700 тисяч гривень.

Ці кошти підуть на благоустрій територій парку культури і відпочинку імені Лесі Українки та парку Шевченка, встановлення у них та обслуговування системи відеоспостереження, утримання міської вбиральні, поточний ремонт «Казкового містечка» та «Дитячого містечка».

Комісія підтримала розглянуті проєкти рішень та рекомендувала сесії їх затвердити.

Telegram Channel