Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Волинській ДЮСШ інвалідів придбали спеціалізоване авто (Фото)

Мікроавтобус «Пежо-Боксер» придбаний за кошти обласного бюджету.

Фото пресслужби Волинської ОДА.

Волинській ДЮСШ інвалідів придбали спеціалізоване авто (Фото)

Ключі та технічний паспорт від буса вручили в четвер, 20 серпня

Волинській обласній дитячо-юнацькій спортивній школі інвалідів у четвер, 20 серпня, передали мікроавтобус «Пежо-Боксер», придбаний за кошти обласного бюджету.

Про це повідомляє Волинська облдержадміністрація.

Сучасний автомобіль, вартістю близько 600 тис. грн, призначений для перевезення осіб з інвалідністю. Ключі та технічний паспорт від авто вручили голова обласної ради Ірина Вахович та помічник голови обласної державної адміністрації Сергій Бизов.

Сучасний автомобіль, вартістю близько 600 тис. грн, призначений для перевезення осіб з інвалідністю

З нагоди цієї події на невеличкі урочистості, що відбулися  на Київському майдані міста Луцька, зібралися не лише волинські спортсмени та тренери-викладачі, що прославили Волинську область та Україну на міжнародній арені, а й небайдужі люди.

Користуючись нагодою, обласне керівництво вирішило під час урочистої події та напередодні державного свята Дня Незалежності України відзначити кращих. Відзнаки ОДА вручив Сергій Бизов.

Почесну грамоту обласної державної адміністрації отримав тренер-викладач з фехтування обласної дитячо-юнацької спортивної школи інвалідів Олексій Сундієв.

Подяку голови ОДА отримала спортсмен-інструктор штатної збірної команди України з зимових видів спорту серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату Богдана Конашук.

 
Джерело: Пресслужба Волинської ОДА
Telegram Channel