Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Військовий збір: волиняни «скинулись» на 6 танків

Основний Бойовий танк Т-64 Булат.

Фото УКРІНФОРМ.

Військовий збір: волиняни «скинулись» на 6 танків

Протягом семи місяців 2020 року на Волині до держбюджету сплачено 181 мільйон гривень військового збору

 Це на 3 відсотки більше проти аналогічного періоду торік, інформує Сектор комунікацій  Головного управління  ДПС у Волинській області.

За 181 мільйон гривень військового збору, які цього року сплатили волиняни, можна модернізувати 6 танків Т-64, які наразі найбільше використовуються нашим військом. Або ж купити один новий танк «Оплот».

«Всупереч складним економічним умовам більшість господарюючих суб’єктів працюють із дотриманням вимог закону та дбають про офіційні робочі місця. Як відомо, легальна зарплата - це соціальні гарантії працівникам та сплачені до бюджету ПДФО і військовий збір. Тож, у вагомій сумі надходжень на обороноздатність країниі фінансування армії – посильний особистий внесок кожного громадянина, котрий отримує легальні доходи і сплачує податки», - зазначає начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук.

До речі, за 181 мільйон гривень військового збору, які цього року сплатили волиняни, можна модернізувати 6 танків Т-64, які наразі найбільше використовуються нашим військом. Або ж купити один новий танк «Оплот».


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel