Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
Волиняни сплатили 181 мільйон гривень військового збору

Будемо в безпеці!

Фото: 24 канал.

Волиняни сплатили 181 мільйон гривень військового збору

Це на 3 відсотки більше проти аналогічного періоду торік

Протягом семи місяців 2020 року на Волині до держбюджету сплачено 181 мільйон гривень військового збору. Це на 3 відсотки більше проти аналогічного періоду торік.

«Всупереч складним економічним умовам більшість господарюючих суб’єктів працюють із дотриманням вимог закону та дбають про офіційні робочі місця. Як відомо, легальна зарплата - це соціальні гарантії працівникам та сплачені до бюджету ПДФО і військовий збір. Тож, у вагомій сумі надходжень на обороноздатність країни і фінансування армії – посильний особистий внесок кожного громадянина, котрий отримує легальні доходи і сплачує податки», - зазначає начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук.   

Від податкової дисципліни кожного платникам податків залежить стан фінансування найважливіших державних програм і проєктів.

Очільниця волинських податківців наголосила, що від податкової дисципліни кожного платникам податків залежить стан фінансування найважливіших державних програм і проєктів, а від свідомої та активної позиції громадян – спроможність країни протидіяти зовнішнім і внутрішнім викликам.

            

«Саме соціально відповідальний бізнес, який сумлінно сплачує податки, нині несе найбільший тягар фінансових зобов’язань перед бюджетами усіх рівнів. Наше спільне завдання, покладаючись на сумління кожного, запобігти випадкам тіньової зайнятості, оскільки така практика означає бюджетні втрати, відсутність соціального захисту найманих працівників та недофінансування найважливіших соціально-економічних питань розвитку», - підсумувала Світлана Савчук.  

Джерело: Сектор комунікацій  Головного управління ДПС у Волинській області
Telegram Channel