Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Ігор Поліщук з Григорієм Недопадом скупилися фруктами і овочами на ринку

Підприємці обступили з проханнями і пропозиціями.

Фото з фейсбук-сторінки Ігоря Поліщука.

Ігор Поліщук з Григорієм Недопадом скупилися фруктами і овочами на ринку

Представники Луцької міської ради закликають лучан підтримати підприємців, які «спокійно й порядно переїхали на Новий ринок»

Зустрілися з активом підприємців, що переїхали зі Старого ринку на Новий аби вислухати проблеми, пропозиції та прохання щодо активізації роботи ринку, написав у фейсбуці радник міського голови Луцька Ігор Поліщук.

Основні прохання підприємців - зміни в окремі міські та приміські маршрути, облаштування зупинки громадського транспорту, пішохідного переходу та тротуару, а в перспективі - світлофорної розв‘язки.

«Основні прохання підприємців - зміни в окремі міські та приміські маршрути, облаштування зупинки громадського транспорту, пішохідного переходу та тротуару, а в перспективі - світлофорної розв‘язки», - зазначає політик. за його словами, частина цих проблем уже виконана, частину беремо до виконання й реалізуємо в найкоротші терміни.

Після зустрічі закупилися овочами і фруктами на цьому ринку і закликаємо лучан по можливості також підтримати підприємців, які спокійно й порядно переїхали на Новий ринок.

 

 

Telegram Channel