Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
«Лечу, бо дружину мають оперувати»: на Волині водій хотів обдурити копів

Не зловживайте порядністю і допомогою патрульних поліцейських, бо вилізе боком.

Фото патрульної поліції Волині.

«Лечу, бо дружину мають оперувати»: на Волині водій хотів обдурити копів

Патрульні з мигалками супроводжували водія до Луцька, де з'ясували, що він бреше

На автодорозі Н-17 Львів – Радехів – Луцьк патрульні зупинили автомобіль «Рено Меган» за перевищення швидкості. Водій збрехав, що поспішає до Луцька, бо там мають оперувати дружину. Копи супроводжували порушника до обласного центру, де брехня вилізла. На порушника склали дві постанови.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Волині у фейсбуці.

У п'ятницю, 21 серпня, на автодорозі Львів – Радехів – Луцьк патрульні зупинили автомобіль «Рено Меган» за перевищення швидкості.

Водій був дуже схвильований та повідомив, що разом із дружиною, яка перебувала в салоні автомобіля, вони поспішають на операцію до однієї із луцьких лікарень.

Після цього патрульні надали автомобілю супровід до міста Луцька. Однак, як з’ясувалося після приїзду, в машині перебувала не його дружина і жінка насправді не почувала себе погано.

Як з’ясувалося після приїзду, в машині перебувала не його дружина і жінка насправді не почувала себе погано.

На 36-річного водія винесли постанову за фактом вчинення адмінправопорушення за ч. 1 ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху) та постанову за неправдиве повідомлення працівникам поліції за ст. 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) КУпАП.

Патрульна поліція нагадує громадянам, що не варто поліцейським надавати неправдиві відомості та зловживати порядністю і допомогою патрульних поліцейських.

Telegram Channel