Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
В Іспанії закривають на карантин борделі

Отакої!

Фото ua.depositphotos.com

В Іспанії закривають на карантин борделі

Ініціатором виступила пані міністр з питань рівності

Міністр з питань рівності Іспанії Ірен Монтеро закликала автономні спільноти закрити будинки розпусти і борделі для запобігання поширенню коронавірусу.

Про це повідомляє «Європейська правда» з посиланням на видання 20 minutos.

Монтеро надіслала листа регіональним радникам з питань рівності з проханням вжити конкретних заходів для цих місць , як це було зроблено з барами, ресторанами та нічними клубами, щоб зупинити вірус, оскільки «пандемія все ще є реальністю «.

«Без шкоди для нашої постійної боротьби з сексуальною експлуатацією я вважаю важливим діяти конкретно в тих місцях, де практикується проституція», - йдеться в листі Монтеро. У ньому міністр продемонструвала свою «глибоку стурбованість» спалахами COVID-19, які були зафіксовані в будинках розпусти, що є «особливо серйозною» проблемою, і попросила автономії запропонувати повіям «гідні альтернативи», щоб впоратися з ситуацією.

Міністр з питань рівності підкреслила, що здоров'я і права жінок мають основоположне значення і що ситуація в галузі охорони здоров'я «означає, що інфекції, які можуть виникати в цих місцях, призводять до експоненціального зростання заражень, які важко простежити.

Міністр з питань рівності підкреслила, що здоров'я і права жінок мають основоположне значення і що ситуація в галузі охорони здоров'я «означає, що інфекції, які можуть виникати в цих місцях, призводять до експоненціального зростання заражень, які важко простежити».

Міністерство охорони здоров'я також закликало автономні громади вжити узгоджених заходів для припинення передачі коронавірусу в будинках розпусти, де повинні застосовуватися ті ж заходи контролю, що і в інших районах і установах .

Нагадаємо, в міністерстві охорони здоров’я Іспанії заявили, що хоча в цілому по країні епідемія коронавірусу знаходиться під контролем, в окремих її частинах про такий контроль не йдеться.

Telegram Channel