Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Знайомтесь: поліцейський, який відповідає за порядок у великій громаді біля Луцька

Нещодавно для Анатолія Парфелюка придбали службове авто.

Фото Волинська поліція.

Знайомтесь: поліцейський, який відповідає за порядок у великій громаді біля Луцька

У Заборольській ОТГ буде функціонувати поліцейська станція. Вона обслуговуватиме 14 населених пунктів, в яких проживає близько 9 тисяч населення

 

 Учора на відкритті були присутні представники управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції у Волинській області, керівництво Луцького районного відділення поліції  та голова Заборольської об’єднаної територіальної громади. 

Нещодавно, аби швидше реагувати на виклики та якісніше допомагати жителям громади, йому вручили службовий автомобіль.

Поліцейський офіцер Заборольської громади Анатолій Парфелюк, працює на посаді з березня цього року.  Нещодавно, аби швидше реагувати на виклики та якісніше допомагати жителям громади, йому вручили службовий автомобіль. А зараз й облаштували місце для роботи, де є все потрібне: меблі, техніка та й місце для відпочинку, адже робота поліцейського складна й інколи потрібно працювати і пізно ввечері, й вночі. Поліцейський розповідає, що працювати подобається, а громада зацікавлена в безпеці й всіляко допомагає.

 

 «Завдяки автомобілю можу швидше прибувати на виклики, особливо тоді, коли населені пункти за 20 – 30 кілометрів. А приміщення, маю надію, слугуватиме майданчиком для вирішення проблемних питань мешканців моєї громади», – зазначає Анатолій Парфелюк. 

 

 До слова, це вже 24 поліцейська станція, яка діє на території області.

 

 

 Сектор комунікації поліції Волинської області.

 
Джерело: Сектор комунікації поліції Волинської області.
Telegram Channel