Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Молодий рівнянин бив матір та порізав поліцейського

Затриманий раніше не судимий, але притягувався до адміністративної відповідальності.

Фото Steven Depolo.

Молодий рівнянин бив матір та порізав поліцейського

Тілесні ушкодження правоохоронець отримав під час опрацювання виклику про вчинення домашнього насильства у селі Грушвиця Рівненського району

Вчора, 21 серпня, екіпаж групи реагування патрульної поліції Рівненського районного відділення прибув у село на виклик про вчинення 25-річним чоловіком насильницьких дій відносно своєї матері за місцем її проживання.

Після бесіди із правопорушником та оформлення адміністративних матеріалів за вчинення домашнього насильства, кривдник погодився поїхати додому у Рівне. В цей час заявниця повідомила також, що у її сина при собі може бути ніж.

Реклама Google

Підполковник поліції зумів вибити ніж, однак порушник все ж поранив йому руку.

Вимогу поліцейських викласти усі речі правопорушник проігнорував, дістав з кишені кухонний ніж та накинувся на 40-річного інспектора сектору реагування. Підполковник поліції зумів вибити ніж, однак порушник все ж поранив йому руку.

Медики швидкої надали офіцеру першу медичну допомогу. А 25-річного зловмисника слідчі затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені за попередньою правовою кваліфікацією частини 2 статті 345 Кримінального Кодексу України (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків).

Наразі вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. 

Нагадаємо, рятуючи онука, 81-річна рівнянка віддала шахраям 110 тисяч і 450 євро.

Джерело: Офіційний сайт Національної поліції.
Telegram Channel