Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
П'яний і без прав: на волинській трасі спіймали водія, який втретє сів за кермо напідпитку

Чоловік їхав за кермом легковика на «євробляхах».

Фото патрульної поліції Волині.

П'яний і без прав: на волинській трасі спіймали водія, який втретє сів за кермо напідпитку

Від керування автомобілем чоловіка відсторонили

У суботу, 22 серпня, на трасі Львів – Радехів – Луцьк в селі Сільце Горохівського району Волині патрульні зафіксували порушення швидкісного режиму автомобілем «Ауді А6» на іноземній реєстрації та зупинили його. З'ясувалося, чоловік утретє сів за кермо напідпитку. Ба більше, його за попередні порушення позбавили права керування.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Волині.

Під час спілкування з водієм транспортного засобу інспектори помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Надалі при перевірці документів оохоронці правопорядку встановили, що 38-річний кермувальник уже двічі протягом року притягувався до адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом в стані сп’яніння та позбавлений права керування.

38-річний кермувальник уже двічі протягом року притягувався до адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом в стані сп’яніння та позбавлений права керування.

І на цей раз результат огляду на стан сп’яніння був позитивним.

У підсумку, на чоловіка склали адмінматеріали за ч. 3 ст. 130 (третє протягом року керування у стані сп’яніння) за ч. 4 ст. 126 (Керування особою, позбавленою такого права) та ч. 1 ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху) КУпАП.

Від керування автомобілем чоловіка відсторонили.

Telegram Channel