Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
 Зеленський обіцяє відбудувати всі головні дороги та десятки тисяч мостів

Президент хоче збудувати за час каденції «вітрину України».

Фото EPA/UPG.

Зеленський обіцяє відбудувати всі головні дороги та десятки тисяч мостів

Програма «Велике будівництво», що передбачає масштабну розбудову інфраструктури України, стартувала з 1 березня і включає майже 380 об’єктів

Президент Володимир Зеленський обіцяє відбудувати всі головні автомобільні дороги та десятки тисяч мостів. 

Як повідомляє Укрінформ, про це він заявив в інтерв’ю телеканалу «Україна 24».

Я впевнений, що упродовж моєї каденції люди побачать, що всі головні маршрути ми побудуємо. Така амбітна ціль

Реклама Google

«Я впевнений, що упродовж моєї каденції люди побачать, що всі головні маршрути ми побудуємо. Така амбітна ціль», - сказав Президент.

За його словами, цьогоріч у рамках програми «Велике будівництво» буде відремонтовано та збудовано п’ять тисяч кілометрів доріг, а наступного року — у півтора раза більше.

Водночас Зеленський розповів, що з наступного року «Велике будівництво» поширять і на мости та замки й будівлі історичної спадщини.

«Хочу, щоб усі зрозуміли, що це не камінь спотикання — дороги. У цілому вся ця ідея — вітрина України, ми розуміємо. Дороги, потім буде інше питання: ОК, дороги, де мости? Після мостів буде третє питання: дороги з мостами привели куди? Привели в замки, привели в музеї, в історичну спадщину. Усе це частини цієї програми «Велике будівництво», - пояснив Зеленський.

«Десятки тисяч мостів ми збираємося теж побудувати в Україні, і потім туристичні магніти, до яких ці дороги повинні привести. Це - окрема наша програма, вона теж буде в наступному році, програма українських замків, історичної спадщини», - додав Зеленський.

Нагадаємо, на Волині відремонтували 8 кілометрів дороги.

Telegram Channel