Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
«Горджусь тобою, малий», – волинський кіборг Вадим Ваврищук про свого сина

Владислав відзначений почесною нагородою командувача військ оперативного командування «Захід» - нагрудним знаком.

Фото зі сторінки-фейсбук Вадима Ваврищука.

«Горджусь тобою, малий», – волинський кіборг Вадим Ваврищук про свого сина

Син волинського кіборга відзначений почесною нагородою командувача військ оперативного командування «Захід»

Кіборг з Луцька Вадим Ваврищук закінчив Луцьку гімназію №4, Національну академію Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького. Служив начальником прикордонної застави.

З 20 серпня 2014-го року проходив військову службу по мобілізації у складі високомобільних десантних військ ЗСУ. У зону АТО потрапив 11 листопада 2014-го року, де перебував до 25 вересня 2015-го року. Брав у часть в обороні Донецького аеропорту, де перебував 21 день — з 23 грудня 2014-го.

«Горджусь тобою, СИН... Обіймаю, малий. Нехай тебе Бог береже», - пише Вадим Ваврищук на своїй стрічці у фейсбуці.

Має позивний «Green». Бо до цього був прикордонником. Зелений – їхній колір. Після служби в прикордонній заставі працював в різних охоронних структурах на керівних посадах та займався бізнесом. Народився в Локачах, до шести років жив у Лукові Турійського району, з шести до 16 – у Гадячі Полтавської області. 11 клас закінчував у Луцьку. Далі – навчання у Києві та Хмельницькому, служба у прикордонних військах Волинської, Чернівецької та Закарпатської областей...

Коли йшов на фронт, його меншому сину не було й року. Коли прийшов після поранення, старший син Владислав закінчував другий курс військового ліцею і сказав, що теж хоче стати військовим. А на 45-річчя Вадима Ваврищука син отримав перше офіцерське звання – лейтенант. А нещодавно відзначений почесною нагородою командувача військ оперативного командування «Захід» – нагрудним знаком.

«Горджусь тобою, СИН... Обіймаю малий. Нехай тебе Бог береже», – пише Вадим Ваврищук на своїй стрічці у фейсбуці.

Telegram Channel