Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Волинську землю – в оренду офшорній компанії на 49 років

Оце так!

Фото Pixabay.

Волинську землю – в оренду офшорній компанії на 49 років

Ідеться про 12 гектарів землі

Голова Волинської обласної державної адміністрації Юрій Погуляйко підписав розпорядження про те, щоб віддати в оренду на 49 років 10 земельних ділянок компанії, коріння якої – на сонячному Кіпрі.

Окрім цього, ще 23 земельні ділянки під такі цілі вділила іноземній фірмі сама ж ОТГ. Частина цієї землі була пайовою, але якось так сталося, що люди нібито повідмовлялися від паїв. Ідеться про 12 гектарів землі. Директором фірми, яка взялася будувати на Волині вітряки, є виходець з Донецької області.

Тепер ця компанія будуватиме на території Затурцівської ОТГ вітроелектростанції та лінії електропередач, ідеться в сюжеті телеканалу «Аверс», інформує volynnews.com.

Реклама Google

Окрім цього, ще 23 земельні ділянки під такі цілі вділила іноземній фірмі сама ж ОТГ. Частина цієї землі була пайовою, але якось так сталося, що люди нібито повідмовлялися від паїв. Директором фірми, яка взялася будувати на Волині вітряки, є виходець з Донецької області.

У Затурцівській ОТГ буквально рік тому зареєструвалося три фірми: «Волинь Вест Вінд-1», «Волинь Вест Вінд-2», «Волинь Вест Вінд-3». Зареєструвалися вони одразу в cільській раді, щоб далеко не ходити. Зібралися будувати електрогенерувальні вітряки.

Telegram Channel